Navigeren

×

Rhijnhofweg 2

2342 CP OEGSTGEEST
Asking price € 2.295.000,- k.k.
Woonoppervlakte
311 m2
Perceel oppervlakte
762 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2019
Oppervlakte
Woonoppervlakte
311 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
5 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
76 m2
Perceel oppervlakte
762 m2
Inhoud
1.435 m3
Indeling
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Driedubbel glas
Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Soorten warm water
CV ketel
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
Buitenruimte
Tuintypen
Tuin rondom
Opbergruimte
Soort
Aangebouwd steen
Garage
Soorten
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra, Elektrische deur
Capaciteit
2

Rhijnhofweg 2

2342 CP OEGSTGEEST
Asking price € 2.295.000,- k.k.

Moderne vrijstaande villa aan vaarwater

Dergelijke objecten komen maar zelden op de markt in Oegstgeest. Deze prachtige vrijstaande villa is in 2019 opgeleverd en combineert luxe en ruimte met een heerlijke ligging aan vaarwater. Het kavel grenst zelfs aan 3 zijden aan water! En op een steenworp van de woning bevindt zich het prachtige ‘Landskroonpark’ met veel groen, wandelpaden en een speeltuin.

De locatie van de woning is ook ideaal, nabij de uitvalswegen A44 en N206. Op loop- en fietsafstand bevinden zich diverse scholen en winkels. De dorpskern van Oegstgeest bevindt zich op ca. 5 minuten fietsafstand en het Centraal Station van Leiden op 8 minuten. Binnen ongeveer 20 minuten bent u met de fiets zelfs op het strand van Katwijk!

Aan de buitenzijde van de woning valt op dat deze beschikt over een zeer ruime oprit met elektrisch bedienbaar toegangshek. Aan het einde van de oprit bevindt zich een dubbele inpandige garage. Naast de woning staat de houten berging, die ook handig is voor de dagelijkse fietsen. De achtertuin is fraai aangelegd en heeft een riant terras direct aan de woning én een groot ‘deck’ aan het water. Aan de lange zijde van de tuin bevinden zich meerdere afmeerplekken voor boten, waarvan één afmeerplek is voorzien van een bootlift.

Indeling:
Riante en lichte entree met toilet en opbergkast. Aan de linkerzijde bevindt zich een mooie werk- of speelkamer. Aan de rechterzijde geeft de deur toegang tot de dubbele inpandige garage. Het woongedeelte meet (samen met de keuken) ruim 65 m2 en bestaat uit een ruime en lichte woonkamer met schouw, een eetruimte in het middengedeelte met openslaande deuren naar de tuin en een moderne en luxe open keuken met ‘eiland’ welke uiteraard is voorzien van alle moderne apparatuur.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met aparte wasruimte en technische ruimte. Verder treft u op deze woonlaag 4 zeer royale slaapkamers aan. De ouderslaapkamer beschikt over een zeer ruime inloopkledingkast met op maat gemaakte kasten en daarachter een luxe badkamer en suite voorzien van bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Eén van de andere slaapkamers beschikt ook over een badkamer en suite (met douche, wastafel en toilet). De andere twee slaapkamers delen een prachtige ruime (3e!) badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Een luik op de overloop geeft toegang tot een zeer ruimte bergzolder.

Al met al een schitterende luxe vrijstaande villa op een toplocatie in Oegstgeest…. uw bezoek zeker waard!

Vraagprijs: € 2.295.000,- k.k.

Plan een bezichtiging

Neem contact op met:

Wim Graal RM

w.graal@graalmakelaardij.nl

+31 (0)71 - 51 61 000 / +31 (0)6 - 41 19 42 01

Of geef uw voorkeur door: