Navigeren

×
Verkocht o.v.b

Toorenveltstraat 26

2343 XV OEGSTGEEST
Asking price € 698.000,- k.k.
Woonoppervlakte
123 m2
Perceel oppervlakte
146 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1940
Dak type
Dwarskap
Oppervlakte
Woonoppervlakte
123 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
8 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
1 m2
Perceel oppervlakte
146 m2
Inhoud
439 m3
Indeling
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd, HR glas
Soorten verwarming
CV ketel
Soorten warm water
CV ketel
Voorzieningen
Dakraam, Zonnepanelen
Buitenruimte
Liggingen
Aan rustige weg, In centrum
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Opbergruimte
Soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Garage
Soorten
Geen garage

Toorenveltstraat 26

2343 XV OEGSTGEEST
Asking price € 698.000,- k.k.

Sfeervolle en instapklare jaren ’40 gezinswoning met tuin op Z gelegen op zeer gewilde locatie.

Oegstgeest staat niet voor niets jaar na jaar in de top 10 van meest aantrekkelijke gemeenten van Nederland om in te wonen. Het dorp staat bekend als een groene en veilige woonomgeving met een variatie aan winkels, uitstekende scholen en diverse sportclubs. Woon-werk verkeer naar bijvoorbeeld het LUMC, de universiteit van Leiden, ESTEC of het BioSciencepark is gewoon mogelijk op de fiets. Het Centraal Station, het centrum van Leiden, de Kaag en het strand van Katwijk en Noordwijk liggen ook op zo’n 10 – 20 minuten fietsafstand. Zoek je het wat verder: Den Haag, Amsterdam en Schiphol zijn zowel met de trein als met de auto binnen 20 – 30 minuten te bereiken.

De Toorenvelstraat is een sfeervolle en rustige eenrichtingsstraat, zeer gunstig gelegen t.o.v. winkelcentrum Lange Voort, diverse scholen, uitvalswegen en sportaccommodaties.

Wat deze woning bijzonder aantrekkelijk maakt is dat deze zó te betrekken is; de woning is modern, goed onderhouden én heeft een energielabel A! Andere sterke punten zijn o.a. dat de jaren ’40 sfeer behouden is gebleven, dat de voortuin zeer ruim is en beschikt over een fietsenberging en dat de woning beschikt over een hele fijne en zonnige achtertuin op het zuiden, met een stenen schuur, een gezellig overdekt terras met volledige privacy en een achterom. Kortom, redenen genoeg om deze woning te bezoeken!

Indeling: ruime entree, trapkast en modern hangend toilet. De woonkamer is ruim en licht met aan de voorzijde een leuke erker en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. De brede massief eiken vloerdelen en de (optionele) houtkachel dragen bij aan de warme sfeer van deze ruimte.
De open keuken is modern en v.v. alle gebruikelijke apparatuur.

Eerste verd.: overloop met toilet. Twee zeer ruime slaapkamers ieder v.v een vaste kast. De kamer aan de achterzijde heeft tevens toegang tot het balkon. Verder op deze verdieping de wat kleinere ‘kabinetkamer’ en een luxe badkamer v.v. bad, inloopdouche en wastafel.

Tweede verd.: kleine overloop met aan de achterzijde een ruime en zeer sfeervolle slaapkamer met dakkapel én met een luxe moderne badkamer en suite v.v. toilet, douche en wastafel. Een vaste trap in deze kamer geeft toegang tot een leuke vide-zolder die tevens toegang geeft tot een bergzolder met CV-opstelling. Aan de voorzijde bevindt zich een studeerkamer met dakkapel welke tevens geschikt is als slaapkamer. In deze ruimte bevindt zich een kast met aansluiting voor wasmachine en droger.

Al met al een ideale gezinswoning in Oegstgeest waar u niet hoeft te verbouwen. Uw bezichtiging zeker waard!

Een onafhankelijk bouwkundig keuringsrapport is beschikbaar.

Oplevering bij voorkeur ca. 1 september 2024

Vraagprijs: € 698.000,- k.k.

Plan een bezichtiging

Neem contact op met:

Wim Graal RM

w.graal@graalmakelaardij.nl

+31 (0)71 - 51 61 000 / +31 (0)6 - 41 19 42 01

Of geef uw voorkeur door: